Fredag

Evenemangshallen

Fredagsfest med Rydé, Söderqvist och Magnus Carlsson

Evenemangshallen blir ett stort rock- och schlagerkalas på fredag när tre av landets bästa artister gästar Dansbandskalaset och bjuder på en färgsprakande show. Schlagerhits och rockklassiker levereras för bästa fredagsfeelingen.

Nina Söderquist och Anne-Lie Rydé

Två av landets största rockröster på plats i Västerås. Nina Söderquist har sjungit både dansband och musikal men turnerar nu Norden runt med rockhits. Anne-Lie Rydé började som punkbrud på 70-talet och behärskar alla genrer, hon lovar både klassiska schlagerlåtar och rocklåtar.

Magnus Carlsson

Efter konserthussuccén Från Barbados till Gamla stan kommer nu en av landets absolut populäraste artister tillbaka till Dansbandskalaset. Han gör ingen besviken och lovar alla sina hits från då till nu.

Scotts

Partydansbandet som slog igenom i Dansbandskampen med profilerade sångaren Henrik Strömberg. Scotts ser till att ingen sitter  still, klackarna i taket!

Restaurangen

Martinez

Sveriges mest turnerande band, Grammisnominerat tillika belönat med en Guldklav för Årets Dansband 2018. Svängigt och populärt, premiär i Västerås!

Blixterz

Nytt och ungt rockabillyband från Gävle. Har dansmusiken i blodet sedan barnsben, lovar tunggung i restaurangen. Premiär för Blixterz på Dansbandskalaset!

 

Konferencier

Thomas Deutgen
Programledare för P4 Dans i Sveriges Radio, dansbandsexpert och arrangör som dansat Sverige runt i 30 år. Ser till att golvet är glatt liksom humöret på gästerna!