Lördag

I restaurangen blir det nonstop-dans till 2 av Sveriges största dansband, Streaplers & Lars-Kristerz. I Evenemangshallen blir det Sveriges populäraste moderna Dansband Casanovas med Henrik Sethson i spetsen.  Tillsammans med dom blir det ytterligare ett riktigt stjärnskott i form av Mannerz

Evenemangshallen

Casanovas

Modernpublikens stora favoriter. Med mångsidigare sångaren och producenten Henrik Sethson i spetsen! Snyggt, välproducerat och populärt.

Mannerz

Gör sin premiär på årets Dansbandskalas. Ett ungt, hungrigt band som vinner mark hos danspubliken. Sångerskan har också ett SM-silver i rock´n roll i bagaget.

Restaurangen

Larz-Kristerz

Svenska folkets hjältar efter storsegern i tv-succén Dansbandskampen för 10 år sen. Fortfarande på topp med sitt retrostuk gör de nu comeback i Västerås.

Streaplers

Ett av landets mest legendariska band genom tiderna. Har spelat ända sedan 50-talet och är idag populärare än någonsin. Har varit med i Västerås sedan starten.

Konferencier

Thomas Deutgen
Programledare för P4 Dans i Sveriges Radio, dansbandsexpert och arrangör som dansat Sverige runt i 30 år. Ser till att golvet är glatt liksom humöret på gästerna!